vi slimmar din utveckling

Oavsett om du utvecklar en MobilApp, en WebApp eller ett system så slimmar vi dina kostnader, Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Idé

Du kontaktar oss med din fantastiska idé. Det kan vara en WebApp eller en MobilApp. Vi hjälper dig att definiera din Minimum Viable Product (MVP). Vi har gjort flera App lanseringar tidigare och vet vad som är en lagom MVP för just ditt projekt. Detta arbete mynnar ut i wireframes och en enkel specifikation.

Skräddarsydd design

Våra designers skapar en design utifrån dina wireframes och din specifikation. Detta sker iterativt tills du är nöjd. Designen blir en blueprint som hjälper utvecklarna i nästa steg.

Utveckling

Vi utvecklar agilt. Du får tillgång till ett verktyg: Jira, och kan följa vår progress i detalj. Vi bryter ner din specifikation i små uppgifter så kallade tickets, vars status du kan följa under hela processen från todo till done. Vi tillhandahåller en testare åt dig som testar varje ticket innan de kommer till dig. Du acceptans testar kontinuerligt under hela utvecklingen.

Lansering och uppföljning

Vi lanserar din app åt dig på Amazon AWS samt på App Store och Google    Play. Men vårt åtagande stannar inte där. Vi finns kvar och supporterar och sköter er drift. Utveckling är en ständigt pågående process och kommer sannolikt att fortsätta även efter lansering. SlimCat fortsätter att vara er pålitliga partner.

PORTFOLIO

HÄR SER DU ETT AXPLOCK AV VÅRA PROJEKT. KANSKE ÄR DET JUST ERT PROJEKT VI VISAR UPP FRAMÖVER

Approach

Satsa på en Minimum Viable Product

Det är viktigt att göra ett noggrant förarbete i form av kravspec och design innan man sätter igång med implementering.

Men det är oxå väldigt lätt hänt att man överarbetar denna fas. Under utvecklingsfasen är det nästan alltid så att kraven rör på sig pga att kunden får nya uppslag och ideér. Än värre utvecklar man ofta sin App väldigt långt innan man släpper den på marknaden för att då upptäcka att flera funktioner inte efterfrågas av marknaden.

Nöjd kund garanti

Under de första 200 konsumerade timmarna kan du alltid avbryta och få hälften av pengarna tillbaka om du inte är nöjd.

Intresseanmälan

Five Spheres. One only Mission.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Secure

Repair

Support

Connect

Monitor

TESTIMONIALS

Vad säger kunderna ??

När jag letade efter utvecklare för Puppy Partners gick jag igenom en lång lista med olika företag. SlimCat stod tydligt ut från konkurrenterna genom sin prisbild och profesionalism. Jag kunde enkelt följa framväxandet av puppypartners.se genom deras projektledningsplattform och testa alla funktioner innan de godkändes. Jag hade direkt kommunikation med utvecklings teamet, som var mycket lyhörda och hjälpsamma samt hittade lösningar och kom med förslag på förbättringar. Jag har varit väldigt nöjd med slutresultatet och när jag behöver fixa eller optimera webbplatsen är de där för att hjälpa till. Ett företag jag kan rekommendera och skulle inte tveka att arbeta med igen i framtiden.

Sara Halonen

CEO & Founder Puppy Partners

Berätta för oss om just ditt projekt

Kontor

Gösta Lindells Väg 41
14169 Huddinge